četvrtak, 15. studenoga 2007.

Malo je slatko









Nebrinite sto su slicice malene, kad ih prebacite na printer bit ce taman za vas prozor!






























srijeda, 14. studenoga 2007.

Motivi Bozica

Jos slicica za vase prozore!!!!



























ponedjeljak, 12. studenoga 2007.

Na mom kompjuteru je pohranjeno nekoliko tisuca predlozaka za ocrtavanje prozora, skupljanih kroz godine i godine, birani sa stotine stranica, posto ih je strasno puno, i traje prebacivanje, ako Vam je koji posebno potreban, javite, ja cu ga odmah stavit na blog. Znam kako je kad treba ispunit djecije uvjete, posto i ja imam takvih zahtjeva, a na netu bas te slicice nema! Kroz nadolazece dane, imam u planu iznjet jos pregrst ideja, a oslikavanje prozora sam izabrala za prvu, jer je vrlo jednostavno, i djecica ih bez problema savladavaju, i budu vrlo ponosni na svoja djela, samo malo truda i uspjeh nece izostat, a mi smo ih odvojili od tv-a i kompjutera bar na neko vrijeme. Nemamo vremena, i tv-e nam je ponekad najbolja dadilja, al i onda kad imamo vremena rijetko ga kvalitetno provodimo sa svojim najmilijima. Svaku ideju kako kvalitetno provest vrijeme u djecijem drustu cu obradit i prikazat na ovom blogu, u nadi da ce mi i poneki od vas pomoci u realizaciji!




















Zaboravih dodat nesto sablona za oslikavanje prozora, ali evo ispravke! Samo kliknite na odabranu desnim dugmicem misa i odaberite Copy, i prebacite je na svoj kompjuter!

Božić dolazi!


Božić dolazi! Krenemo li na vrijeme, stignemo izradit ukrase, darove... Dakle, krenimo!!!!

Velik je gust ideju pretvorit u djelo, i ako ovaj blog bude funkcionirao kako sam ja to zamislila, gušta će biti napretek! Počnimo s oslikavanjem prozora! Vrlo je jednostavno, ako je šablona lijep, da si i totalni antitalenat za crtanje, uspijeh nece izostati! Nabavimo set za oslikavanje prozora (ima ih u svim shoping centrima) i bacimo se na posao! Skupila sam toliko lijepih šablona, a nemam toliko prozora, pa bih ih podjelila s Vama, jer šteta bi bilo da ostanu neiskoristene!